Solcelle hybrid løsning

​Uanset tilskud eller ej, så er vores hybrid Power solcelleanlæg den bedste forretning i længden. Den indtjener 60 % mere end et alm. anlæg.

Anlægget gemmer solenergien i et batterilager, og du opnår dermed et meget stort egetforbrug og maksimal besparelse på elregningen.

Lige så snart solen står op og skinner på panelerne, begynder dit anlæg og dine batterier at samle din elproduktion. Du kan i løbet af dagen bruge løs af din strøm og når solen er gået ned, begynder du at bruge af din overskydende elproduktion fra dine batterier, så længe der er noget at tage af. Hvis ikke der er produceret nok i løbet af dagen til hele dit forbrug, trækker din bolig strøm fra elnettet.

Der er ingen begrænsninger i, hvor mange celler du benytter dig af i dag, så jo større anlæg du har, jo større batterikapacitet har du, jo mere strøm kan du bruge, uden at trække strøm fra dit elnet. Vi hjælper dig naturligvis med at udregne hvilken størrelse anlæg i forhold til dit forbrug, du har brug for, for at optimere muligheden i, at blive selvforsynende indenfor dit elforbrug.

Fronuis hybrid solcelle løsning har en lang levetid, pga dens højtydende lithium teknologi og har ovenikøbet en kort opladningstid. High performance lithium teknologi tåler af- og påladning idet der bruges samme teknologi som i nytidens elbiler. Batteri kan tilføjes efter behov - batteripakker fra 3 – 12 kWh og kan naturligvis udvides.

Der er også nødstrøms funktion ved strømsvigt og har en effektivitet fra 3,6 – 9,6 kWh til forbrug, når solen ikke skinner eller ved strømsvigt.

Økonomi

Investeringen i et Hybrid anlæg er langt større end et traditionelt solcelleanlæg og derfor er det vigtigt at vælge et anlæg med fremtidens batteriteknologi (lithium-ion). Mange af de anlæg der sælges i dag bruger GEL batterier, som desværre ikke tåler så mange af/på ladninger og derfor regnes der med at et GEL batteri skal udskiftes hvert 3-5år -Dette har stor betydning for din økonomien.​

Læs mere om vores hybrid-løsninger:

Følg Colex ApS på Facebook

Vi er specialister i solcellepaneler, og tilbyder landsdækkende opsætning og service af solceller​. 

Hos Colex går vi rigtigt meget op i, at du får det bedste resultat af dit solcelleanlæg.​​

Vi tilbyder opsætning af solceller hos både private, erhverv og offentlige institutioner.​

Kontakt os​

ikon

Colex ApS​

Colex ApS på Facebook

Colex ApS på Trustpilot

Colex ApS på Anmeld Håndværker

Colex ApS på 3 Byggetilbud

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt