Hybrid-solceller til private, erhverv og offentlige institutioner

Montering af hybrid solcelleløsning

Hos Colex ApS tilbyder vi mange forskellige typer solcellepaneler, og en af dem er de populære hybrid-solceller, som vi monterer for både erhvervskunder, offentlige institutioner og privatpersoner i Kolding, Vejle, Haderslev og Fredericia samt i andre nærliggende områder.

Den mest økonomisk fordelagtige solcelleløsning i længden

​Uanset tilskud eller ej, så er vores hybrid Power solcelleanlæg den bedste forretning i længden. Vores hybrid-solceller indtjener 60 % mere end et almindeligt anlæg. 

Anlægget gemmer solenergien i et batterilager, og du opnår dermed et meget stort egetforbrug samt en maksimal besparelse på elregningen.

Økonomi ved valg af hybrid-anlæg

Investeringen i et hybrid-anlæg er langt større end et traditionelt solcelleanlæg, og derfor er det vigtigt at vælge et anlæg med fremtidens batteriteknologi (lithium-ion). Mange af de anlæg, der sælges i dag bruger GEL-batterier, som desværre ikke tåler så mange af-/påladninger, og derfor regnes der med, at et GEL-batteri skal udskiftes hvert 3-5 år. Dette har stor betydning for din økonomi.

Vil du have et tilbud?​

Hvis du ønsker at høre mere eller er klar til at indhente et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.​ Vi står altid klar til at hjælpe på enten telefon eller e-mail.

Sådan virker hybrid-solceller

Lige så snart solen står op og skinner på panelerne, begynder dit anlæg og dine batterier at samle din elproduktion. Du kan i løbet af dagen bruge løs af din strøm, og når solen er gået ned, begynder du at bruge af din overskydende elproduktion fra dine batterier, så længe der er noget at tage af. Hvis ikke der er produceret nok i løbet af dagen til hele dit forbrug, trækker din bolig strøm fra elnettet.

Der er ingen begrænsninger i, hvor mange celler du benytter dig af i dag, så jo større anlæg du har, jo større batterikapacitet har du, og jo mere strøm kan du bruge uden at trække strøm fra dit elnet. Vi hjælper dig naturligvis med at udregne, hvilken størrelse anlæg i forhold til dit forbrug du har brug for for at optimere muligheden for at blive selvforsynende inden for dit elforbrug.

Fronuis hybrid-solceller har en lang levetid på grund af dens højtydende lithium-teknologi og har ovenikøbet en kort opladningstid. High performance lithium-teknologi tåler af- og påladning, idet der bruges samme teknologi som i nutidens elbiler. Batteri kan tilføjes efter behov - batteripakker fra 3 – 12 kWh og kan naturligvis udvides.

Der er også nødstrømsfunktion ved strømsvigt, som har en effektivitet fra 3,6 – 9,6 kWh til forbrug, når solen ikke skinner eller ved strømsvigt.​

Læs mere om vores hybrid-løsninger:

Følg Colex ApS på Facebook

Vi er specialister i solcellepaneler, og tilbyder landsdækkende opsætning og service af solceller​. 

Hos Colex går vi rigtigt meget op i, at du får det bedste resultat af dit solcelleanlæg.​​

Vi tilbyder opsætning af solceller hos både private, erhverv og offentlige institutioner.​

Kontakt os​

ikon

Colex ApS​

Colex ApS på Facebook

Colex ApS på Trustpilot

Colex ApS på Anmeld Håndværker

Colex ApS på 3 Byggetilbud

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt