Solcellepaneler​ til ethvert behov​

Hvordan fungerer solcellepaneler?

Solcellepaneler virker kort fortalt ved at omdanne sollys til energi. Der findes mange forskellige typer solcellepaneler. De adskiller sig både på udseende, effekt, holdbarhed og ydeevne under skiftende vejrforhold. Derfor bruger vi hos Colex ApS tid på at rådgive dig omkring de forskellige typer solcellepaneler, så du kan være sikker på at få den helt rette løsning ud fra dine behov og dit budget.

Vi tilbyder montering af solcellepaneler for både privatpersoner, erhvervskunder og offentlige institutioner i blandt andet Vejle, Kolding, Haderslev og Fredericia samt flere andre områder.

Vælg mellem tre forskellige typer

Vi tilbyder tre forskellige typer solcellepaneler: mono-krystallinske paneler, poly-krystallinske paneler og tyndfilmsolceller/amorfe paneler. Du kan læse mere om de forskellige typer nedenfor. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 50 52 86 56 eller e-mail erik@colex.dk, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på det rette solcellepanel for lige netop dig, eller hvis du har brug for rådgivning omkring valg af solcellepaneler.

Mono-krystallinske solceller

Disse solcellepaneler fylder mindre og kræver mindre vedligeholdelse end mange andre typer solcellepaneler.

De mono-krystallinske solceller er som standard sorte eller grå med en ensartet overflade.

De er skåret af en rund siliciumblok og har derfor som standard runde hjørner. Ofte bliver cellerne dog skåret til i kvadrater for at få mindre afstand mellem cellerne i panelet og derved opnå en mere tæt pakning i det færdige modul. En tættere pakning giver en højere virkningsgrad.

Mono-krystallinske solcellepaneler har en forventet levetid på 40-50 år, så det er bestemt en langtidsinvestering.

Vores priser starter fra 15.000 kr.​​

» Se vores priser her

​​

Indhent gratis tilbud

Poly-krystallinske ​solceller

​Poly-krystallinske solcellepaneler er den mest anvendte type i verden, og det er i langt de fleste tilfælde disse solcellepaneler, man ser ved større anlæg på huse eller i solcelleparker.

Prisen har en betydning for, at poly-krystallinske solpaneler er blevet de mest populære. De er billigere at fremstille, og de holder godt.

Ofte indvendes der mod de poly-krystallinske solceller, at de har en mindre effekt end de mono-krystallinske solceller. Det er dog også i princippet korrekt, at de under ideelle forhold yder lidt mindre pr. kvadratmeter, men i mange tilfælde er arealet ikke så afgørende, når man skal installere solcellepaneler.

Ofte er det mere relevant at holde ydelsen op imod pris og holdbarhed, og her har de poly-krystallinske paneler det fortrin, at udvalget er stort.

Poly-krystallinske solcellepaneler har, ligesom de mono-krystallinske, en forventet levetid på 40-50 år.

Vores priser starter fra 15.000 kr.

» Se vores priser her

Indhent gratis tilbud

Følg Colex ApS på Facebook

Vi er specialister i solcellepaneler, og tilbyder landsdækkende opsætning og service af solceller​. 

Hos Colex går vi rigtigt meget op i, at du får det bedste resultat af dit solcelleanlæg.​​

Vi tilbyder opsætning af solceller hos både private, erhverv og offentlige institutioner.​

Kontakt os​

ikon

Colex ApS​

Colex ApS på Facebook

Colex ApS på Trustpilot

Colex ApS på Anmeld Håndværker

Colex ApS på 3 Byggetilbud

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt