Montering af solceller på alle typer tage

​Uanset om du skal have monteret solceller på din båd, campingvogn, autocamper eller på taget på dit hus, så er det utroligt vigtigt, at solcellerne bliver monteret korrekt, for at du kan få et godt resultat. Derfor tilbyder vi hos Colex ApS professionel montering af solceller på dit tag, så du kan få mest muligt ud af de klimavenlige og økonomiske solceller.

Derfor bør du få professionel montering af solceller

Det kan have store konsekvenser for dit tag, hvis dine solceller ikke bliver monteret korrekt. I værste fald kan solcellepanelerne gøre skade på taget og tagpladerne, og i de værste tilfælde er der set eksempler på, at tagkonstruktionen er faldet sammen, fordi solcellerne er blevet monteret forkert.

Hvis du vil undgå dyre skader på dit tag og din tagkonstruktion, og hvis du samtidig gerne vil have mest mulig effekt ud af dit solcelleanlæg, så lad os hos Colex ApS stå for din montage.

Solceller kan monteres på alle tagtyper, men de skal dog monteres forskelligt og med forskellige beslag alt afhængigt af den konkrete tagtype. Der er f.eks. forskel på, hvordan solcelleanlægget skal monteres på et fladt tag med tagpap og et klassisk tag med teglsten.

Vi har stor erfaring på området, og vi kan tilbyde professionel montering af solceller på enhver type tag til en pris fra kun 15.000 kr.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på solcellemontage

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 50 52 86 56 eller e-mail info@colex.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på professionel montering af solceller. 

Kontakt os​

ikon

Colex ApS​

Colex ApS på Facebook

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt